Dag 1 Schiphol-Canada
14 juli 2025 - Toronto, Canada
We stonden om 07:15 uur naast ons bed en werden iets voor half 9 opgehaald/weggebracht door de buurman. Denk rond 08:50 uur op Schiphol. Rond 09:20 uur hadden we alles gehad, koffers inchecken, security check en daarna de douane. Ging vlotjes, stewardess zei nog dat de grote druk nog moest komen.
Een koffie (Americano) gehaald, large voor €5,20!!!! Mafkezen. Boarden verliep soepeltjes en de reis kon beginnen. Na wat films en Friends te hebben gekeken waren we er eigenlijk al. Ik vond het best rap gaan… Een half uur eerder dan gepland. 30 graden buiten. Tris niet. Koffers halen, toen de douane. Dat inchecken verliep helemaal prima. Gewoon in het Nederlands en als groep. Alles achter elkaar en foto’s maken. De meneer vroeg wat we kwamen doen en hoelang we blijven. Op naar de huurauto. Was ook goed te doen, klein stukje lopen. Ik vroeg aan die meneer:”krijgen we een grote of een hele grote auto?” Maar hij had geen humor want hij vroeg wat ik had geboekt. Pffff fucking loser hahahahahaha maar goed we kregen een Mazda CX9 voorgereden, mijn hemel zeg wat een joekel van een auto. Hij is nog breder dan mijn caravan (niet echt maar toch). Foto’s komen nog.
Op moment van schrijven is het bij ons 20:10 uur, dus eigenlijk Nederlandse tijd 02:10 uur in de ochtend. Morgenochtend gaat om 07:00 uur al weer de wekker, om half 8 ontbijten en om 08:15 uur een wandeling van ong 22 min. Dan gaan we namelijk +-3 1/2 uur fietsen en moeten er om 08:45 uur zijn, om 09:00 uur fietsen.
Tiedeloe wij gaan slapen!
Gea:14 juli 2025Zo dat is de eerste dag . Alles is snel gegaan ( niet voor Tristan) maar de kop is eraf . Vandaag lekker fietsen. Veel plezier. Tot later.
Bep:14 juli 2025Hoi gezinnetje wat fijn op Tristan na dat het mee is gevallen en nu gewoon genieten van alles wat jullie tegen komen😁😁