Dag 8 Quebec
Wekker stond om 8 uur. Ontbeten in hotel. Rond half 10 zijn we gaan lopen. Richting La Citadel. Ligt aan de rivier Saint Lawrence. De Citadel van Quebec, ook bekend als La Citadelle, is een actieve militaire installatie en de tweede officiële residentie van de gouverneur-generaal van Canada. Het bevindt zich op de top van Cap Diamant, grenzend aan de Plains of Abraham in Quebec City, Quebec. We hebben een rondleiding gedaan. Je moet met begeleiding omdat het nog actief wordt gebruikt. Was leuk om te zien en horen hoe dit complex is ontstaan.
Hierna zijn we gaan lunchen bij Subway.
Naast een Kerstwinkel zijn we nog andere leuke winkeltjes tegengekomen.
Op de terugweg zijn we gestopt bij La Metro, een supermarkt. Wat spullen ingeslagen en naar het hotel. We waren rond 17:00 uur weer terug. We hebben ongeveer 17000 stappen gezet, ook veel trappen omhoog gezien. Naar beneden is toch veel fijner😇.
Nu zit de 2de was erin, duurt ongeveer 45 min, dan de droger welke ook 45 min duurt. Dan avondeten.
(We gaan avondeten waar we gisteravond ook hebben gegeten, met een heerlijk koud biertje).
Bep:21 juli 2025Wat een ontzettende mooie vakantie hebben jullie uitgezocht en die blije gezichten,heerlijk om te zien.En de kilometers die jullie afleggen maar dat maakt het héérlijke eten weer goed en uiteindelijk het uitzicht wat jullie iedere keer weer meemaken,liefs😀😀